Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: briller, ansikt, hår, hode, hake.
Publisert 2. juli 2020 15:26

Ved utdelingen av undervisningsprisen for våren 2020 ble tre andre undervisere trukket frem av studentene, i tillegg til vinneren. Hederlig omtale går til Ole Henning Skjønsberg, Tordis Böker og Odd Martin Vallersnes. Kanskje finner du inspirasjon til egen undervisning her?

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, mennesker, samfunnet, team, ungdom.
Publisert 2. juni 2020 06:41

OCBE gir statistisk og epidemiologisk rådgivning i COVID-19-prosjekter for forskere og studenter ved UiO og Helse Sør-Øst (HSØ). De kan også hjelpe med andre nasjonale og internasjonale prosjekter.

Ti av de 12 som får penger til Elæring
Publisert 29. mai 2020 07:03

Professor Per Grøttum er godt fornøyd med årets søkere på midler til e-læringsprosjekter. Han har delt ut penger til tolv entusiaster og hele syv prosjekter innen atferdsfag, ernæring, fysiologi/farmakologi, KLoK, mikrobiologi, nevrologi og venerologi.

Publisert 20. mars 2020 14:11

På grunn av situasjonen vi befinner oss i i dag, har dessverre ikke IT-seksjonen mulighet til å ta imot bestillinger eller levere ut utstyr på vanlig måte for tiden. Seksjonen har derfor noen oppfordringer til Klinmeds ansatte.

Innloggingsbilde til eValg 3
Publisert 11. des. 2019 10:25

Fra 11. desember 2019 er valg.uio.no oppgradert til en helt ny elektronisk valgløsning, eValg 3. Den nye løsningen er mer brukervennlig og selvbetjent, med et brukergrensesnitt som gjør det enklere både for velgerne og valgadministratorene.

Bildet kan inneholde: tekst, font, logo, linje, merke.
Publisert 29. nov. 2019 10:47

UiO faser ut Windows 7 og oppgraderer alle maskinene med Windows 10 innen årsskiftet. Bruker du fortsatt Windows 7, ta kontakt med IT så raskt som mulig.

Christoffer Aam Ingvaldsen er vinner av vårens undervisningspris. Her med diplom og blomster på Rikshospitalet like etter utdelingen.
Publisert 28. mai 2019 08:55

Klinisk stipendiat Christoffer Aam Ingvaldsen er vinner av Undervisningsprisen våren 2019. – Som ung foreleser er jeg overveldet av å bli trukket frem av Oslos avgangskull på denne måten, sier han.

Aktiviteter i regi av UiO på Forskningstorget
Publisert 25. feb. 2019 14:15

Forskningstorget er en del av Forskningsdagene, og arrangeres 20.-21. september på Universitetsplassen. Ønsker du å representere Klinmed og formidle forskningen din på en kreativ og underholdende måte? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Kunstner Tor Gustav Molt avduket kunstverket Drømmen på Rikshospitalet.
Publisert 16. jan. 2019 13:04

Kunstneren Tor Gustad Molt har stått for den nye utsmykningen av pasientventerommet til Foto- og videotjenesten på Rikshospitalet. Like før jul ble bildet offisielt avduket.