Chat med deltakerne

Om du ønsker at deltakere skal involveres uten at de tregner å ta ordet, kan du oppfordre til å bruke chat-funksjonen i Zoom. Mange bruker den uansett, så som host (vert) er det lurt å følge med der. Om du er host for et stort møte, en forelesninge eller et arrangement, bør du ha én eller flere co-hosts som kan følge med på chat for å svare eller bringe videre det som kommer inn der.

Slik viser du chat i et møte:

1. Før musepekeren til nederst på skjermen. I menylinjen som vises, klikker du på Chat-ikonet. Om Chat-ikonet ikke vises, klikker du på More-ikonet (tre prikker) for å vise flere ikoner. Om noen allerede er i chatten, ser du et tall på chat-ikonet som viser hvor mange ulesete meldinger det er der.

2. Du får opp Chat-vinduet. Alle chat-meldinger til deg eller til alle deltakere vises i vinduet. Den som skriver eller svarer, kan velge om meldingen skal gå til kun én deltaker eller til alle. Alle deltakerne i møtet vises i To-nedtrekksmenyen, og det er der du velger hvem du sender melding til.

Publisert 26. juni 2020 16:07 - Sist endret 14. aug. 2020 12:17