Chat med Zoom-deltakerne

Chatten i Zoom kan brukes til å ta imot spørsmål og tilbakemeldinger under møtet.

Om du ønsker at deltakere skal involveres uten at de trenger å ta ordet kan du oppfordre til å bruke chat-funksjonen i Zoom. Mange bruker den uansett, så det er det lurt å følge med der. Om du er vert for et stort møte, en forelesning eller et arrangement, bør du ha én eller flere medverter som kan følge med på chatten for å svare eller bringe videre det som kommer inn der.

Slik viser du chat i et møte:

1. Før musepekeren til nederst på skjermen. I menylinjen som vises, klikker du på Chat-ikonet. Om Chat-ikonet ikke vises, klikker du på More-ikonet (tre prikker) for å vise flere ikoner. Om noen allerede er i chatten, ser du et tall på chat-ikonet som viser hvor mange uleste meldinger det er der.

chat-ikon i meny

2. Du får opp Chat-vinduet. Alle chat-meldinger til deg eller til alle deltakere vises i vinduet. Den som skriver eller svarer kan velge om meldingen skal gå til kun én deltaker eller til alle. Alle deltakerne i møtet vises i nedtrekksmenyen, og det er der du velger hvem du sender melding til.

chat-vindu

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 26. juni 2020 16:07 - Sist endret 7. okt. 2021 14:45