Slå lyd og video av og på

Egen mikrofon eller kamera

Som deltaker slår du egen mikrofon og kamera av og på ved på klikke på ikonene nederst til venstre i Zoom-vinduet.

Bildet kan inneholde: tekst, lys, font, linje, skjermbilde.

Kontrollere mikrofon eller kamera for andre deltakere

Om du er vertskap (host eller co-host), kan du også kontrollere om deltakerne har mikrofon og kamera på. Det gjør du fra deltakerlisten:

• Før musepekeren til nederst i Zoom-vinduet, og klikk på Participants.
  • Når du klikker på et navn i deltakerlisten, kan du slå av eller på mikrofon ved å velge Mute eller Unmute. Om du vil kontrollere om kamera er på eller av for en bestemt deltaker, holder du musepekeren over navnet til deltakeren, klikker på More og velger Stop video eller Start video. Før du eventuelt slår på video for en deltaker bør du si ifra om det eller spørre om det er greit.

Bildet kan inneholde: tekst, blå, font, linje, skjermbilde.

Publisert 30. juni 2020 13:15 - Sist endret 30. juni 2020 13:15