Slå lyd og video av og på i Zoom

Som vert kan du også styre deltakernes kameraer og mikrofoner.

Egen mikrofon eller kamera

Som deltaker slår du egen mikrofon og kamera av og på ved på klikke på ikonene nederst til venstre i Zoom-vinduet.

Bildet kan inneholde: tekst, lys, font, linje, skjermbilde.

Mikrofon eller kamera for andre deltakere

Om du er vertskap (host eller co-host), kan du også kontrollere om deltakerne har mikrofon og kamera på. Det gjør du fra deltakerlisten:

• Før musepekeren til nederst i Zoom-vinduet, og klikk på Participants.
  • Når du klikker på et navn i deltakerlisten, kan du slå av eller på mikrofon ved å velge Mute eller Unmute. Om du vil kontrollere om kamera er på eller av for en bestemt deltaker, holder du musepekeren over navnet til deltakeren, klikker på More og velger Stop video eller Start video. Før du eventuelt slår på video for en deltaker bør du spørre om det er greit.

Bildet kan inneholde: tekst, blå, font, linje, skjermbilde.

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 30. juni 2020 13:15 - Sist endret 9. mai 2022 13:01