Bruke flere kameraer

Zoom kan bruke flere kameraer, og som møtedeltaker eller møteleder kan du bytte mellom dem ved behov.

Se tilgjengelige kameraer

Dersom et kamera gjenkjennes av Zoom, blir det listet opp i oversikten over kameraer. Klikk på den lille trekanten til høyre for Stop Video for å få opp en meny hvor kameraene er listet opp.

Select camera

Hvis kameraet ikke er støttet vil det ikke være tilgjengelig i listen over.

Bytte mellom kameraer

Bytting mellom ulike kameraer er ganske enkelt. Det kan gjøres manuelt ved benytte menyen som vist over, men du kan også bruke hurtigtasten Alt+N for å raskt bytte mellom tilgjengelige kameraer.

Publisert 5. apr. 2020 14:40 - Sist endret 31. aug. 2020 14:05