Prosjekt Økonomi og lønn Styringsgruppemøte

1. O-sak: Overordnet status og sammenheng nasjonalt prosjekt

2. V-sak: Budsjett 2020

3. O-sak: Status Prosesskartlegging

4. O-sak: Møteplan våren 2019

Presentasjon fra møte: SG møte 09.04.3019

 

Tilstede

Ellen Johanne Caesar, Jan-Børge Tjäder, Kjetil Kirkebø, Jarle Nygard, Irene Sandlie, Knut Tore Stokke, Unni Dalseng, Tone Rogstadkjærnet, Tone Morken, Terje Bakke og Line Dolmset.

Sak nr Beslutning Kommentarer og innspill
1 Tatt til etterretning

Line orienterte, se presentasjon i link over.

Kommentarer/innspill:

* Hvilke integrasjoner/historiske data har nasjonalt prosjekt ansvar for og hvilke må følges opp lokalt? Prosjektet lager oversikt. Ny status i styringsgruppemøte 20/6.

* Hvor gjøres avklaringer ift historiske data og drifting av disse i etterkant? Dette ligger i produkt/arbeidspakke fra DFØ og følges opp mot linja av mottaksprosjektet.

2 Totalbudsjettet tas til etterretning

* Styringsgruppen understreker at det er et stramt budsjett når kun 40% av ressursene frikjøpes. Det bør tas høyde for kostnader ifm integrasjoner og leie av konsulenter til drift av eksisterende systemer. Det er stor risiko for at personer som jobber med drift og forvaltning av dagens systemer slutter, og siden DFØ overtar driften fra 2021 er det vanskelig å ansette nye, kompetente personer. Det legger et stort press  ift å sikre en robust drift og det vil være knapphet på ressurser som kan gi bistand til å gjøre mindre tilpasninger til rutiner som er viktig for brukerne i prosjektperioden.

* Det må synliggjøres og føres oversikt over det totale ressursforbruket. 

* Videre bad styringsgruppen om en redegjørelse for hvilke deler av prosjektet og organisasjonen som skal ta ansvar for å realisere ulike grensesnitt og stilte tvil om budsjettet har tatt tilstrekkelig høyde for disse kostnadene.     

* Styringsgruppen bad om at det legges på et risikopåslag på budsjettet.

3 Tatt til etterretning  -
4 Tatt til etterretning Kom gjerne med innspill på ønskede tema på styringsgruppemøte.

 

Publisert 1. feb. 2019 15:29 - Sist endret 13. nov. 2020 15:18