FS-møte 7. desember 2015

Frist for ønsker: 27. november. Send e-post til fshjelp

Saker

  1. Utviklingsønske 16/2015: Rapport FS580.001 Ønsker visning av karakterfordeling for både kvinner og menn, ikke bare kvinner og totalt (JUS RT#1961594). Er det andre FS-rapporter der fakultetene savner tilsvarende visning?
    Referat: AF sender inn ønsket generelt og spesielt om FS580.001.
  2. Status for utviklingsønsker 2015 og årsverket
    Referat: MN etterlyser nærmere angivelse om når FSAT planlegger å arbeide med sakene på årsverket.
  3. Den nye innloggingsløsningen til FS (UH Programkiosk)
    a. Brukerundersøkelse
    Referat: Det kommer en brukerundersøkelse om UH Programkiosk, blant annet for å finne ut hvordan Mac-brukere vi har.
    b. Avslutning av innlogging i FS via kiosk.uio.no og info til alle
    Referat: På nyåret vil bare ny innlogging til FS gjelde. Du kan velge UH Programkiosk eller webfeed (starte FS rett fra startmenyen eller fra snarvei på skrivebordet). Snarveien på kiosk.uio.no vil bli liggende en stund til. AF sender e-post til alle FS-brukere. -- > Sendt 11.12.2015
  4. Status: Digitalt førstevalg.
    Referat: Utsettes til neste møte
  5. Kontroll av datakvalitet i FS. Hva må være på plass for å få riktige data i Mine studier?
    Referat: Det er fortsatt mange feilregistreringer i FS som gjør at studenter ikke får se timeplanen sin i Mine studier. Dette skaper støy i hele organisasjonen, men er ganske enkelt å rydde opp i - dersom man gjør dette før studenter melder seg på undervisningen. 
    For eksempel snubler mange ved bruken av und.form. SEM, som er gruppeundervisning og krever at studenter er partiplassert for at de skal se undervisning i Mine studier. Man bør vurdere om man egentlig skal bruke formen SEM-F, som er er fellesundervisning. 
  6. Møtedatoer våren 2016:
    Mandag 8. februar 14-15.30
    Mandag 11. april 14-15.30
    Mandag 6. juni 14-15

Eventuelt
a Vi har gått bort fra at man må søke om å få sende flere enn 500 e-poster fra FS. Fakultetene kan selv avgjøre hvilke e-poster det er nødvendig å sende til egne studenter. Ved behov for hjelp til FS-utplukk, bruker man de vanlige FS-kanalene. Det er fortsatt slik at store mengder e-post blir sendt i bolker på ettermiddagene. Dersom sendingen fra FS omfatter 500 eller flere e-poster, blir den liggende i kø til kl. 16. Denne sperren er for at e-postene fra FS ikke skal få den vanlige e-posten til å knekke sammen. Les om UiOs politikk for å sende e-post til alle eller et bredt utvalg studenter eller ansatte.

b Studentweb3 forberedelser: Fakultetene ønsker fakultetsvis fremvisning i februar, med studie- og ph.d.-nivået samtidig. OD med MED, TF, SUM og sommerskolen med HF eller ev. SV. Fakultetene kan finne tid og rom og invitere to av følgende i kalenderen: Vibeke, Ida, Karen og Lena.

Publisert 9. juni 2015 14:09 - Sist endret 21. nov. 2022 16:39