Møte om NSD-problemer

Til stede: Marius Baltramaitis, Øyvind Hatland, Vilde Sørbø Nenseth, Petter Haugen Andersen, Thomas Østerhaug, Gorm Paulsen?

Agenda

 1. Hvor skal vi lagre prosjektene imens prosjektene venter på å bli publisert? (kan de bare ligge i Forskpro-mappene upublisert? Er det så farlig, hvis det er de samme menneskene som uansett har innsynsmuligheter i NSD?)
  1. Virker rimelig at vi kan legge dem i den mappa de hører hjemme. For det første er det liten risiko for at det er noe som ikke tåler dagens lys der. For det andre er det bare folk som uansett skal kunne se det.
  2. Hvis vi må hente alle vurderingene så må det ligge et annet sted.
 2. Hva skal egentlig skje når noen klikker på lenkene i e-postene?
  Alternativer:
  1. Hvis en systemjobb har opprettet mappene. og index-filen, men den ligger upublisert. Hvis noen da klikker på lenken og skal komme til redigeringsmodus i frontend - hvordan gjør man det? Kan man gi rettigheter til prosjektansvarlig som gjør at han kan se prosjektet i frontend - men ikke alle andre kan se det? 
  2. Eller kanskje man kan komme til opprettingsdialogen med det riktige NSD-registreringsnummeret plottet inn?
 3. Hva skal vi gjøre med de prosjektene som har feil (f. eks. at vi ikke finner enheten, eller at vi ikke finner prosjektansvarlig)?
  1. hvis vi ikke finner riktig person:
   Sende e-post til superbruker. der må det stå at de enten må opprette prosjektet manuelt eller sette riktig i NSD.
  2. hvis vi ikke finner enheten:
   Alle prosjekter hvor vi ikke finner enhet så kan det komme til en slags UiO-institusjonsmappe hvor FADM må ta hånd om det.

 

Publisert 3. mars 2020 12:40 - Sist endret 3. mars 2020 13:48