FS-møte med fakultetene 2. desember 2013

Referat

  1. Utviklingsønske 21/2013 fra MN: Mulighet for å se bilde av student i FS.
    Referat: Positiv stemning for å få bildene fra kortdatabasen inn i FS, dersom vi får det til.
    Rapport som viser bilder er pt. kun FS301.006 Klassebilde, basert på studieprogram, ikke f.eks. emne. Fagpersonweb viser frem bilder. Legge den i fsdemo slik at fakultetene kan se på den. Ikke topprioritert sak.
  2. Det nye bildet Utdanningsplan i modul Programstudent under Bilder. Samarbeidstiltaket FS planlegger å erstatte underbilder knyttet til utdanningsplaner på Student samlebilde med det nye bildet.
    a) Er det behov for kursing? Referat: Ja, fakultetsvis.
    b) Det nye bildet er bredt. Har alle relevante FS-brukere brede nok skjermer? Referat: Noen fakulteter har det, andre trenger å få spesifikasjoner.
    Spesifikasjon: Standard skjermoppløsning
    - best er 1920 punkter i bredden og 1200 i høyden (WUXGA) eller bedre.
    - svakere f.eks. 1600*1200 (UXGA) vil vesentlig informasjon ikke synes i bildet. Informasjonen vil komme frem ved å scrolle, men man mister oversikten.

    Spesifikasjon: ikke-standard skjermoppløsninger: 1680 punkter i bredden går hvis man benytter fortausheisen nederst for å se de siste 5 cm på siden.
  3. Innpassingsregel under fanen Ekstern vurd på Student samlebilde. Skal vi ta opp tråden og bli enig om bruk og legge inn noen regler på UiO? --> I det nye bildet Utdanningsplan ligger feltet i arbeidsområdet i midten på eksterne utdanning.
    Referat: Ja, arbeide for det. Ikke topprioritert sak.
  4. Nyskriving av undervisningsmodulen. Aktivitetsdekomponering.
  5. Nedetid ved oppgradering av FS.
    Referat: Nedetid er nødvendig minst to ganger i året, ca. mai og ca. november. Fakultetene ønsker varsel minst en uke på forhånd, og at nedetiden er etter ca. kl. 21 og helst lørdag/søndag.
  6. Enkeltemnedagen i januar. Hvor mange av bacheloremnene som blir gitt om våren blir ikke lagt ut til enkeltemnestudentene? Vi ser på muligheten til å publisere en generell liste over emner som kan få ledig plass.
    Referat: Ønske om en testliste til fakultetene, som de kan melde tilbake fra.
Publisert 2. aug. 2013 13:31 - Sist endret 9. okt. 2015 17:56