FS-møte med fakultetene og STA 28. januar 2013

Referat

  1. Hva møteforumet skal være
  2. Mal for ønsker om videreutvikling
  3. "Enkeltemnedagen" og kunngjøring av sensur samme dag.
  4. Utviklingsønske 1/2013 fra Det medisinske fakultet: Applikasjon for registrering av oppmøte ved obligatorisk undervisning.
  5. Masteroppgavelevering til DUO vitenarkiv via Studentweb. Løsningen er forsinket fra utviklerne. 
    Referat: Fakultetene trenger å få endelig beskjed tre måneder før ny løsning blir tatt i bruk. For MN er det ikke aktuelt å ta i bruk en løsning der spesialtegn og formler i titler blir ødelagt på veien mellom Studentweb og FS-klienten.
  6. Utviklingsønske 2/2013 Enkeltemne: Dato- og klokkeslettfelter og modulvalg.
    Referat: Ja, send inn utviklingsønsket. Felt for dato og klokkslett kommer på undervisningsenhet og vurderingsenhet i FS7.2.01.
  7. Test av ny karakterutskriftsrapport FS600.001
  8. Slutte med planelementene UTV30/UTV60 - Opphold i utlandet (et halvt år/ett år)?
    Referat: Enighet om at det er praktiske å slutte med UTV30/UTV60. MN stiller spørsmålstegn om utdanningsplanens funksjon som avtale mellom UiO og student er tilsidesatt, og om det er riktig å fjerne visning av utenlandsopphold rett etter internasjonaliseringsåret.
  9. Nytt om rutinen som inndrar studieretter (250.001). Problemstilling: Hvordan beregne studenter på utveksling?
    Referat: Nytt fra forrige semester: vi trenger ikke lengre kjøre rutinen for manuelle inndragninger. Rutinen beregner nå utveksling/permisjon/osv. automatisk. Vi kunne beregnet antall studiepoeng som studentene avlegger på utveksling, men pga at godkjenninger tar tid ser vi heller bort ifra hele semestre på utveksling i beregningen.
  10. FS-klient FS7.2.01 kommer til testing i fsdemo denne uken. Se også Aktuelt om FS, der endringer blir lagt ut fortløpende.
Publisert 16. jan. 2013 10:16 - Sist endret 22. aug. 2019 13:58