English version of this page

Aktuelle saker - Side 5

Bildet kan inneholde: Samfunnet, Begivenhet, Protest, Banner, Offentlig hendelse.
Publisert 13. juni 2019 11:01

Tradisjonen tro markerer UiO Pride med regnbueflagg på bygninger, arrangementer og deltakelse i paraden under parolen Fryktløs kunnskap. Vi vil signalisere at kunnskap er viktig i kampen mot fordommer og for menneskerettigheter og at denne kampen krever et kontinuerlig engasjement. Bli med du også – alt er LOVE!

Publisert 4. juni 2019 13:37

Torsdag 13. juni er det UiOs sommeraktivitetsdag. Du kan bli med på sykkeltur fra Stryken, gåtur i Nordmarka eller "Skinnelangs" fra Holmestrand. Frist for påmelding er 10. juni.

Publisert 3. juni 2019 10:54

Universitetet i Oslo og professor Nils Chr. Stenseth har kommet til enighet vedrørende saken om bruk av taxikort, og Stenseth vil betale tilbake et omforent beløp.

Bildet kan inneholde: Tekst, Gest, Hånd.
Publisert 24. mai 2019 14:49

LO Stat, Akademikerne, Unio og YS Stat kom fredag formiddag til enighet om lønnsoppgjøret i staten etter bistand fra riksmekleren, og streik i staten er dermed avverget.

Publisert 13. mai 2019 11:00

Det nye bygget Domus Juridica får en lys og lett interiørpalett med utstrakt bruk av gode historiske farger. Farger og materialer i overflater spiller på tradisjon og vyer for fremtiden, ifølge interiørarkitekt Monicka Heck fra IARK.

Bildet kan inneholde: Tekst, Logo, Tre, Font, Linje.
Publisert 6. mai 2019 13:02

Forskere ved UiO og OUS kan publisere sin forskning åpent tilgjengelig (open access) hos Elsevier, uten at det medfører ekstra kostnad for forskeren/forskningsgruppen. Publiseringskostnadene dekkes av UiO gjennom avtalen som nylig er inngått med utgiveren.

Bildet kan inneholde: Tekst, Font, Produkt, Skjermbilde, Datamaskinikon.
Publisert 6. mai 2019 12:52

UiO Programkiosk har vært i bruk på UiO i 10 år. Tjenesten har nesten 6000 brukere innom på en måned, så den er altså mye brukt og godt kjent. Men hvor fornøyd er brukerne med tjenesten? 

UiOs parkeringsoblater som er krysset over og pil til en smartphone som viser den nye parkeringsappen
Publisert 3. mai 2019 15:43

Fra 1. juni 2019 gjelder ikke lenger oblater og fysiske parkeringstillatelser ved UiO. Skal du parkere på UiOs parkeringsplasser, må du registrere deg i parkeringsappen Apcoa Flow som du laster ned i App Store/Google Play, eller på Apcoas hjemmeside www.mobilparkering.com.

Logo: Sykle til UiO-aksjonen
Publisert 29. apr. 2019 07:58

"Sykle til UiO-aksjonen" er en helårsaktivitet med en hovedaksjon fra 1. mai til 30. juni med ekstra premier. Bli med og registrer de dagene du sykler til og fra jobb.

Professor Inga Bostad innleder ved utdeling av UiOs menneskerettighetspris 2017
Publisert 26. apr. 2019 10:18

Magna Charta Observatory arbeider for å ivareta og beskytte grunnleggende universitetsverdier, blant annet akademisk frihet. Nå er professor Inga Bostad invitert til å bli en del av Magna Charta Council for de neste fire årene.

Publisert 10. apr. 2019 15:50

De siste årene er det gjennomført store digitaliseringsprosjekter på studiefeltet ved UiO. Eksamen foregår digitalt i Inspera året rundt i UiO sine eksamenslokaler i Silurveien, og prosjektet Digitalt læringsmiljø er nettopp avsluttet med innføring av Canvas som en hovedleveranse.