English version of this page

Kurs i IT-verktøy til bruk i undervisning

Trenger du opplæring i bruk av IT-verktøy som du kan bruke i undervisningen? Her finner du en oversikt over aktuelle tilbud.

Trenger du inspirasjon til å ta i bruk digital verktøykasse i din undervisning har LINK flere relevante tilbud for deg som underviser, se gjerne LINK sine ressurssider, eller ta kontakt med LINK direkte.

 

Kommende 5 dager

25 jan.
Tid og sted: 25. jan. 2022 09:0010:00, Kurset blir holdt over Zoom

Trenger du hjelp til å komme i gang med Teams, eller bare oppfriske litt kunnskaper? UiO:Helpdesk inviterer til digitalt kurs om grunnleggende Teams-funksjonalitet. Dette kurset er skreddesydd for de ansatte på Universietsbiblioteket, men alle kan melde seg på.

26 jan.
Tid og sted: 26. jan. 2022 10:0011:00, Kurset blir holdt over Zoom

Skal du undervise over Zoom og ønsker du å få maksimalt utbytte av Zoom som et digitalt undervisningsverktøy? Da er dette kurset for deg. UiO:Helpdesk inviterer til digitalt kurs om bruk av Zoom i undervisning.

Flere kommende kurs

Tid og sted: 27. jan. 2022 09:0010:00, Kurset blir holdt over Zoom

Trenger du hjelp til å komme i gang med Teams, eller bare oppfriske litt kunnskaper? Da er dette kurset for deg. UiO:Helpdesk inviterer til digitalt kurs om grunnleggende Teams-funksjonalitet.

Tid og sted: 1. feb. 2022 09:0010:00, Kurset blir holdt over Zoom

Trenger du å administrere et team i Microsoft Teams og ønsker å lære mer om dette? Da er dette kurset for deg. UiO:Helpdesk inviterer til digitalt kurs om administrasjonsmuligheter i Microsoft Teams.

Bildet kan inneholde: fottøy, ledd, hånd, sko, datamaskin.
Tid og sted: 2. feb. 2022 12:3014:00, Zoom

15.mars er fristen for å søke om å bli en av UiOs meritterte undervisere. I dette seminaret får du innsikt i hvordan du kan tenke rundt egen søknad og få gode råd og tips til å tenke utvikling av egen undervisning. Tematikken er aktuell for andre enn UiO-undervisere også.