FS-møte med fakultetene 3. februar 2014

Referat

  1. Utviklingsønske 1/2014: Kommentar i tabell STUDPROGSTUD_OPPTAKSGRLAG til merknader i FS651.002 Beregning av oppnådd kvalifikasjon - utdanningsplanbasert (Avdeling for fagstøtte (AF))
    Referat: OK, kan sendes inn (--> RT#1431658)
  2. Til orientering: RUST (Register for utestengte studenter)
  3. Info om ny løsning for vitnemål og Diploma Supplement våren 2014
  4. Ta i bruk ny karakterutskriftrapport FS600.001. Bestilling fra Studentweb (https://www.uio.no/for-ansatte/arbeidsstotte/sta/fs/veiledninger/vurdering/etterarbeid/karakterutskriftsw.html) og enkeltbestilling
  5. Orientering om Årsverk til videreutvikling av FS
  6. Nytt i FS7.4.03. Mest nytt knyttet til vitnemål og kvalifikasjon

    Eventuelt
    HF ønsker å endre Studentweb-teksten "kan være betinget av" på emner med forkunnskapskrav:
    "Emnet (#1) (#2) har krav om forkunnskaper som det ikke er registrert at du har fullført ennå, se emnebeskrivelsen. Undervisningsopptaket kan være betinget av at du tilfredsstiller forkunnskapskravene."
    Referat: Vi endrer til
    Emnet (#1) (#2) har krav om forkunnskaper som det ikke er registrert at du har fullført ennå, se emnebeskrivelsen. Undervisningsopptaket er betinget av at du tilfredsstiller forkunnskapskravene. For emner i realfag kan undervisningsopptaket være betinget av at du tilfredsstiller forkunnskapskravene.
    Etter møtet foreslo MN ny tekst:
    Emnet (#1) (#2) har krav om forkunnskaper som det ikke er registrert at du har fullført ennå, se emnebeskrivelsen. Undervisningsopptaket er betinget av at du tilfredsstiller forkunnskapskravene.
    For enkelte emner i realfag kan du melde deg uten forkunnskapene, dersom du allerede har minst 120 studiepoeng. For å kunne bruke emnet i grad må du ha bestått forkunnskapskravene.
Publisert 18. nov. 2013 14:06 - Sist endret 23. juli 2018 11:33