Fakultetsnytt

Ukentlig nyhetsbrev til ansatte ved fakultetet - sendes også andre lesere som ber om å få stå på abonnementsliste.

Søk i Fakultetsnytt

Publisert 17. feb. 2020 23:59
illustrasjonsbilde av oppkjørte skiløyper i marka
Publisert 10. feb. 2020 08:16

Det er lite vinter i lavlandet, men UiOs bedriftsidrettslag inviterer til vær- og føretilpasset vinteraktivitetsdag 27 februar - husk å melde deg på.

Join the University's Winter activity day on Thursday, 27. February.

Bildet kan inneholde: begivenhet, hvitkrage-arbeider, business.
Publisert 3. feb. 2020 09:18

Klarspråksamarbeid med Det juridiske fakultet i Bergen, priser til artikkelforfattere og Arbeidslivsdagene.

Ragnhild Hennum, Arne Benjaminsen og Gro Bjørnerud Mo (f.v.) i trappen fra 1. etasje i Domus Juridica.
Publisert 20. jan. 2020 23:59

Åpningen av Domus Juridica er en tilbakelagt milepæl for fakultetet, men en hendelse som er blitt lagt godt merke til i mediene.

Fasadebilde fra Domus Juridica
Publisert 13. jan. 2020 23:59

Torsdag 16. januar foretas den offisielle åpningen av Domus Juridica med inviterte gjester i Auditorium 3. Resten av dagen er fylt med faglig program som er åpent for alle interesserte.