Fakultetsnytt

Ukentlig nyhetsbrev til ansatte ved fakultetet - sendes også andre lesere som ber om å få stå på abonnementsliste.

Søk i Fakultetsnytt

Auditorium 3 i Domus Juridica
Publisert 2. juni 2020 08:57

Universitetet gjenåpnes gradvis, men hvor åpent blir det høsten 2020? Studentrepresentanter og studiedekaner ved de tre juridiske fakultetene deler erfaringer fra våren 2020, samt forventninger og ønsker for høsten på et webinar denne uken.

Bilde av det svenske flagge
Publisert 25. mai 2020 14:34

Denne uken søker Nordic Branding-prosjektet å finne forklaringen på hvorfor Sveriges tilnærming til Covid-19 er annerledes enn andre nordiske land.

Bilde av 17.-maifeiringen sett fra Kollegieværelset i Urbygningen
Publisert 12. mai 2020 08:27

Smittevernreglene gjør at det ikke blir invitert til sammenkomst for ansatte i Kollegieværelset på 17. mai i år, men det foretas en gradvis gjenåpning av universitetets bygninger.

Bilde av parkanlegget på Tullinløkka - under arbeid.
Publisert 4. mai 2020 08:51

Mens ansatte sitter på hjemmekontor, utbedres ventilasjon og solskjerming i Domus Juridica. De som tar turen forbi Tullinløkka vil og se at parkanlegget er i ferd med å ferdigstilles.