Fakultetsnytt

Ukentlig nyhetsbrev til ansatte ved fakultetet - sendes også andre lesere som ber om å få stå på abonnementsliste.

Søk i Fakultetsnytt

Canvasressurs - skjermdump
Publisert 5. okt. 2020 08:58

Bli bedre kjent med Canvas. UiO tilbyr en digital ressurs som kan brukes enten som gjennomgående kurs, eller til fordypning i enkeltheter i Canvas..

Fra venstre til høyre: Mareile Kaufmann, Henrik Syse (PRIO), Gaute Einevoll (UiO), og Kristin Bergtora Sandvik. Foto: UiO.
Publisert 28. sep. 2020 12:02

Digital hjerneforskning var tema under Forskningsdagene med Mareile Kaufmann og Kristin Bergtora Sandvik i panelet sammen med Henrik Syse (PRIO) og Gaute Einevoll (UiO). Arrangementet kan gjenfinnes digitalt.

Illustrasjonstegning av et menneskehode med mekanisert hjerne.
Publisert 14. sep. 2020 09:18

Denne uken starter Forskningsdagene 2020 med "Hjernen" som tema. Fakultetet bidrar med ett arrangement 23. september på Kulturhuset i Oslo. Arrangementet streames.