English version of this page

REAL MORO 2018

19. oktober er det igjen duket for fakultetets morsomste eventyr.

portrettbilde

Siden Universitetet i Oslo fylte 200 år og fakultetet fylte 150 år i 2011 har vi hatt et årlig arrangement der vi forsøker å samle så mange som mulig fra fakultetet, Realfagsbiblioteket og Naturhistorisk museum (NHM) til en uhøytidelig sammenkomst. 

Det blir REAL MORO også i år og tidspunktet er fredag 19. oktober kl. 16.30 og stedet er som i fjor Sophus Lies Auditorium. Jeg håper så mange som mulig kommer og dere kan melde der på her. Deler av programmet vil være på engelsk.

Selv om REAL MORO skal få noen av oss til å trekke på smilebåndet er REAL MORO først og fremst en møteplass på tvers av enheter som er opptatt av matematiske fag, naturvitenskap og teknologi. Vi håper også på god deltagelse fra Realfagsbiblioteket og NHM som er viktige enheter i den store realfagsfamilien ved Universitetet i Oslo. Det ryktes om at vi vil få se de ulike jobbhverdagene hos oss i form av musikkvideoer i år.  

Jeg kommer og gleder meg til å holde min innledningstale i mine tilmålte 5 minutter under programmet i Sophus Lies Auditorium. At strategiprosessen kommer til å stå på min dagsorden er rimelig opplagt, men kanskje ikke akkurat slik vi er vant til i det daglige arbeidet på fakultetet.

Av dekan Morten Dæhlen
Publisert 11. okt. 2018 10:08 - Sist endret 21. feb. 2023 14:55