FS-møte med fakultetene 20. oktober 2014

Referat

  1. Utviklingsønske 13/2014, Opptaksmodulen: Egen tekst i søkeres tilbudsbrev for søkere som får betinget tilbud/betinget opptak
    Referat: Ønsket tas videre til FSAT
  2. Utviklingsønske 14/2014: FS718.002 Generering av emner i UP og defaultsemester
    Referat: Ønsket tas videre til FSAT
  3. Utviklingsønske 15/2014: Forbedring av FS408.001 Oppretting av undervisningsenheter slik at den kan opprette timeplansforekomster uten dato og klokkeslett fra sist år.
    Referat: Fakultetene ønsker at AF forbereder nytt og forbedret forslag som fanger opp flere behov og kan diskuteres på neste møte.
  4. Resultatutveksling
    - Status for testing
    - Hva som må gjøres i FS når løsningen settes i produksjon
    - Ønsker fakultetene fakultetsvise kurs for og info til de som arbeider med godskriving, godkjenning, innpassing, vitnemålsskriving, studieinfo og ph.d.-utdanning?
    Referat: Fakultetene inviterer Lena i Outlook til en drøy times kurs. Hvert fakultet tar med to saker vi kan jobbe med, helst noen vi kan gradfange på kurset dersom de får innpasset den eksterne utdanningen. Planlagt igangsetting medio november 2014.
  5. Orientering om system for elektronisk sensurregistrering.
    Referat: FSAT har begynt å se på et system for elektronisk sensurregistrering. Kravspesifikasjon er utarbeidet, og sendes fakultetene for innspill og kommentarer. Frist 5.11.2014
  6. Status fremmøteregistrering
  • https://fsweb-demo.uio.no/fagpersonweb er koplet opp mot FSDEMO på UiO. For å prøve, må du være registrert som fagperson i FSDEMO, og ha en personrolle knyttet til undervisning inneværende semester. Applikasjonen kan brukes fra smarttelefoner, nettbrett og pc-er. Fremmøte havner i FSbildet 'Fremmøte på undervisning' (undervisningsmodulen -> bilder ->Undervisning studentbilder ).
  • 'Forretningslogikk' i FS som kan bruke dataene til  å registrere obligatoriske aktiviteter mm. mangler foreløpig
  • Fremvisning av fremmøte i Studentweb mangler (kommer trolig i Studentweb3)
  • 'Mekanisme' for masseregistrering på store forelesninger er ikke utviklet ennå.
  • Den videre utviklingen skal skje i samråd med fakultetene.
  1. Hvordan UiOs FS-endringsønsker blir behandlet nasjonalt
  2. Forenklet skjema for endringsønsker. Send e-post til fshjelp med nødvendige opplysninger. Malen finner du igjen på Informasjon om FS
    Referat: OK
Publisert 10. juni 2014 15:03 - Sist endret 9. okt. 2015 17:56