Kurs og temamøter for studieinformatører

Kurs og temamøter beregnet på administrativt ansatte som gir muntlig studieinformasjon og -veiledning. Informasjon om tidligere og kommende kurs og møter legges ut på denne siden.

Om studieinformasjon- og veiledning.

Kommende 5 dager

19 nov.
Tid og sted: 19. nov. 2019 08:4510:00, Knutepunktets lokaler, 1. etasje Lucy Smiths hus

Karrieresenteret vil fortelle om sitt kurs- og veiledningstilbud, og gi deg tips til hvordan du kan møte studenter som har spørsmål om karrieremuligheter underveis og etter studiene.  

Start dagen med en kaffe/te sammen med dine kollegaer, og lær mer om hvordan du som studieveileder kan bistå søkere og studenter som lurer på "hva kan jeg bli?".

Tid og sted: 19. nov. 2019 10:1512:00, Aud 2 i Georg Sverdrups Hus

UiO har tilgjengelig flere digitale verktøy som kan avlaste studenten, i studiehverdagen og under eksamen. Kom og lær om hvordan de brukes. 

OBS: møtet er flyttet fra kl 0930 til kl 1015 samme dag!

Flere kommende kurs og temamøter

Tid og sted: 26. nov. 2019 08:4510:00, Knutepunktets lokaler, 1. etasje Lucy Smiths hus

Studentene blir oppfordret til å si fra hvis noe bør forbedres eller er kritikkverdig ved UiO. Tidligere har studentenes 'Si fra'-system hatt tre ulike innmeldings-linjer med trafikklyset som symbol. Fra 1. september i år ble dette endret til en felles linje for læringsmiljøsaker uavhengig alvorlighetsgrad.

Hvordan skal du som ansatt gå frem når en student henvender seg med en sak som gjelder det fysiske eller sosiale læringsmiljøet ved UiO?