Levering, dokumentasjon og oppfølging

Hver enkelt enhet skal gjennomføre egne kontroller. Resultatet skal beskrives i Task Manager, et web basert program for blant annet rapportering og dokumentasjon av gjennomførte kontroller. Kontroll gjennomføres i fast intervall og rapporteres til seksjon for regnskap.

Last opp illustrasjon her

 

Levering og dokumentasjon

Resultat av kontroller er levert når oppgaven i Task Manager er ferdigstilt. 

Kontroller gjennomført skal beskrives og avvik forklares med avvikshåndtering og eventuelt hvilke tiltak som er igangsatt for å redusere risikoen for tilsvarende avvik i fremtiden . Vedlegg som dokumenterer kontrollen og avvikshåndteringen lastes opp. Kontroller uten avvik behøver ikke dokumenteres, bare beskrives med kommentar før den ferdigstilles.

 

I Task Manager er det et lite spørsmålstegn i menyen til venstre. Ved å trykke på denne får du hjelp til den siden du står i. Du kan også velge Adra hjelpesider og supportsenter.  Disse sidene er til veldig god hjelp og blir vedlikeholdt av systemleverandøren Adra. Vi velger derfor å ikke lage en egen steg-for-steg manual selv. Men ta gjerne kontakt via kontaktpunktet nedenfor om du trenger støtte. 

 

Spørsmål om teknisk støtte i Task Manager kan også sendes til support@adra.com

 

System:

Task Manager

Kontaktpunkt:

avstemming-kontroll@admin.uio.no 

Av Ingeborg Brekke Mathisen
Publisert 21. nov. 2018 13:52 - Sist endret 22. nov. 2018 14:30